مزاج سوداوی

در این مقاله از سری مقالات طب سنتی باریج قصد داریم در مورد مزاج سوداوی بحث کنیم و خصوصیات رفتاری و ظاهری و اخلاقی سوداوی مزاج ها را بیشتر مورد بحث قرار دهیم.

در مقالات قبل از سری مقالات طب سنتی باریج در مورد ریشه طب سنتی و مزاج های دموی و صفراوی صحبت کردیم و حالا نوبت به معرفی مزاج سوداوی رسیده است. برای اینکه بتوانید مزاج خود را تشخیص دهید و سبک زندگی متناسب با مزاج خود را برای زندگی سالم تر در پیش گیرید با ما همراه باشید.

مزاج این افراد سرد و خشک است . چهره آنها تیره و پوستشان خشک و بی طراوت  است. سیاهی و غلظت خون در هنگام حجامت از دیگر خصوصیات این افراد سوداوی مزاج است. نشانه های دیگر این افراد شامل زیادی فکر و خیال و نگرانی نسبت به مطالبی که در اطرافشان میگذرد و همچنین خوابهای آشفته و تیره و تار میباشد. به علت سرعت فکر، از میان این افراد شاعران و سیاستمداران بیشتری برمیخیزد اما در صورتی که روش زندگی و تغذیه این افراد تصحیح نشود، مشکلات روحی روانی جدی برای این افراد بروز خواهد کرد. افسردگی، گوشه گیری و کم جوشیدن با دیگران نیز از خصوصیت های اخلاقی بازر سوداوی مراج ها میباشد. سوزش سر معده و زیر جناغ، گرفتگی در عضلات پشت ساق پا، گرفتگی در ناحیه گلو بصورت یک حلقه، اشتهای کاذب و خرده خواری، پرمویی و بروز لکه های تیره در پوست این افراد شایع است. این افراد در فصل بهار از وضعیت تعادل بهتری برخوردار میشوند و در فصل پاییز بیماریهایشان شدت میابد.

در آخر اینکه برای تشخیص دقیق مزاج خود و ایجاد تعادل در مزاج تنها باید به متخصصین مجرب و دارای تحصیلات آکادمیک و تجربه طبابت در زمینه ی طب سنتی مراجعه نمایید و از مراجعه به افراد نا آگاه جدا خودداری فرمایید.